Első Balaton Turizmus Kártya Konzorcium
Home Print Mail Help englishDeutch
> Ismertető > Kártyarendelés > Balaton > Hírek > Szakmai oldalak
Tippek
Kistérség
Települések
Név szerinti kereső
balatonkartya_regisztracio értékesítési helyek
balatonkartya_regisztracio regisztráció
belépés:
balatonkartya_regisztracio gyűjtőkosár
linkek:
Látogatók száma: 174724
    BALATONCARD

Fedezze fel a Balatont - és számoljon a kártyával!

A portálunkon tájékozódhat azokról a kedvezményekről, melyeket a Balatoncard segítségével lehet igénybe venni. A kártya családok (max. 2 felnőtt és 3 gyereknek) és egyéni turisták számára kínál előnyös megtakarítási lehetőséget 2014. május 31-ig. A kártyatulajdonosokat szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdőhelyek, strandok, sportolási lehetőségek várják. Az érvényességi idő alatt korlátlanul felhasználható plasztik kártya a teljes Balaton régióban érvényes, sőt, túl is nőtte ennek határát (Veszprém, Zalaegerszeg, Marcali).

ÚJDONSÁG!!!
A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes belépőt válthatnak 1-1 alkalommal az ott felsorolt strandokra és rendezvényekre.

A Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya – az alábbi kedvezményeket kínálja Önnek korlátlan alkalommal: elég csupán felmutatnia a kártyát és máris jelentős összeget takaríthat meg!
- 20%a menetrendszerinti balatoni hajójáratokon és a sétahajókon (kompra nem érvényes!).
- 10% szálláshelyeken
- 10% kedvezmény éttermekben
- Kedvezményesen látogatható a balatonfüredi Lóczy-barlang, a vörsi Tájház, a zalaszántói Kotsy Vízimalom és a monoszlói Hegyestű]
- 50%kedvezménnyel internetezhet a paloznaki Teleházban.
- 10-20% sportszerkölcsönzésnél, vitorlázásnál, gokartozásnál.
- 10% kedvezménnyel kínál lovaglási lehetőséget több lovasudvar.
- 10%-kal olcsóbban vásárolhat számos borospince kínálatából.
- 10% kedvezmény a balatonfüredi Lili- Put és a tihanyi Lokomotív Kisvonatra.
- 10% kedvezmény különböző szépségszalonokba.
- 10% kedvezmény autószervízekben, autómentés díjából.
- 10-30% kedvezménnyel látogathatja a Balaton környéki településeken a felsorolt starndokat az érvényesség alatt tetszés szerinti alkalommal, a kártya felmutatásával.
- 10% kedvezménnyel várja Önt és családját a balatonszentgyörgyi Csillagvár, a keszthelyi Csigaparlament, Horrorárium, Babamúzeum, vagy a Történelmi Panoptikum, Vidor Játékmúzeum.
- Kedvezményes belépő a Cseszneki Nyár előadásaira.

KUPONOK:
A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes belépőt válthatnak 1-1 alkalommal az ábrahámhegyi, balatonberényi, vonyarcvashegyi, balatonaligai strandokra, valamint a balatonalmádi önkormányzati strandok valamelyikére.

Kupon ellenében 1 fő részére ingyenes napijegy váltható a kapolcsi Művészetek Völgye Fesztiválra. A kupon minden esetben a Balatoncard 2013. kártyával együtt érvényes!

Balaton Turizmus Kártya - ára: 3.400,- Ft
Postaköltséggel: 3.900,- FtA felsorolt kedvezmények igénybevételéhez elegendő kártyáját felmutatnia. Szállásfoglalásnál ne felejtse el jelezni, hogy Balatoncard tulajdonos! Az általános gyakorlatnak megfelelően, a Balatoncard esetében is igaz, hogy egyéb kedvezményekkel a kártya által kínáltak sem vonhatók össze.

Bármi kérdésük van a 30/225-2866-os számon szívesen állunk rendelkezésükre.